Concursul Naţional de Design de Mobilier

Vă anunțăm că Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) organizează și în acest an , concurs care a ajuns la a-XVIII-a ediţie.

Gasiți mai jos informații complete despre perioada de desfășurare concurs, condițiile de participare, modalități și termen final de înscriere.
Caietul de sarcini, Talonul de înscriere & Acordul GDPR pot fi descarcate incepand cu 20/02/2020 pe site-ul www.industriamobilei.ro.
Vă invităm să participați și la festivitatea de lansare a Concursului joi 20 februarie, ora 12.30, la sediul Universității de Arhitectură și Urbanism ION MINCU, strada Academiei nr 18-20, sector 1, București – etaj 3, sala T3.

Scopul principal al acestui Concurs este identificarea, promovarea şi facilitarea unor legături între societăţi comerciale producătoare de mobilă şi arhitecţi / designeri de mobilier care au capacitatea de anticipare a viitoarelor tendinţe în ceea ce priveşte linia, materialele, accesoriile solicitate de piaţă, adaptate la procesele tehnologice existente.

Ajuns la a XVIII-a ediţie, Concursul de design de mobilier trece pragul „majoratului” consfințind prin aceasta caracterul său traditional.

Rezultatele fiecărei ediţii de concurs au putut fi vizionate la manifestările expoziţionale organizate de APMR, urmând ca şi anul acesta să fie expuse cu ocazia Târgului International de Mobilă BIFE-SIM Bucureşti în perioada 17-20 septembrie 2020 la Centrul expoziţional Romexpo Bucureşti, unde este rezervat un spaţiu pentru expunerea produselor care vor fi evaluate în cadrul concursului.