EXCURSIE VIENA DESIGN WEEK 29 sept. – 1 oct.

Dragi studenti,
FAUT va participa anul acesta la Vienna Design Week, la secțiunea DEBUT, cu o expoziția intitulată The Answering Machine. În cadrul expoziției am încercat să spunem povestea acestui mecanism – școala – privită din perspectiva voastră, și a noastră, e celor ce visăm la oportunități mai bune, la eroi, orașe frumoase și prosperitate. Migrația ce urmează acestor visuri conține promisiunea schimbului, a întoarcerii, și a contribuției la alimentarea mecanismului, la restructurarea sau chiar reinventarea sa. În timp, portofoliile au înlocuit pașapoartele, lăsând în aer întrebări precum: ”cărui loc aparțin?” sau ”de unde vin?”. Sentimentul de apartenență se subțiază treptat, și odată cu el, promisiunea întoarcerii.

 

Profităm deci de acest moment pentru a vă invita să migrăm împreună, spre Viena, și, mult mai important: să ne întoarcem împreună!

 

Prin urmare lansam posibilitatea de a va inscrie la excursia organizata cu ocazia Viena Design Week in perioada 29 sept – 1 oct. 2017. Numarul locurilor disponibile este 40 si se pot inscrie studenti din anul II – VI (ARHITECTURA SI MAI).

Costul aproximativ al excursiei (se va stii cu exactitate dupa aflarea numarului total de participanti) este de 80 euro (include cazare si transport).  Transportul va fi realizat cu autocarul Politehnicii.

 

Program :

29 sept. (ora 6 :00) – plecare Timisoara spre Viena

30 sept. – vizita Viena Design Week (inclusiv pavilionul facultatii noastre), apoi program liber.

31 sept. – intoarcere Timisoara (seara)

 

Inscrierile se pot realiza pana in data de 17 septembrie ora 20:00.

 

Puteti sa va inscrieti prin email pascuggabi.arch@gmail.com

Va rugam sa va scrieti numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email si CNP – ul.


Aceasta excursie are rolul de a va oferi posibilitatea sa interactionati cu cea mai mare expozitie de design din Austria, la care facultatea noastra a fost singura din tara invitata sa participe, si bineinteles cu orasul Viena.

Viena design Week – este cel mai mare festival de design din Austria, desfasurat in mai multe locuri din Viena. Pe parcursul festivalului orasul devine o platforma a design-ului.

VDW defineste design-ul ca fiind o parte esentiala a productiei culturale. Design-ul transforma si slefuieste mediul construit, viata de zi cu zi si ceea ce ne inconjoara. In mod simultan, influenteaza stilul nostru de viata si fundamental simturile estetice.

http://www.viennadesignweek.at/festival.php#hook14

 

Va multumim si va asteptam.

Echipa de organizare : Oana Simionescu, Cristian Blidariu, Toma Claudiu, Ana Branea, Marius Gaman, Miodrag Popov si Gabriela Pascu.